Renovera företagets fastighet

· Ekonomi, Företagande
Author

Letar du efter en ny fastighet för ditt kontor? Om fastigheten där du har ditt kontor är sliten, kall och dragig kan en renovering vara ett bättre alternativ till en flytt. Dina kunder och leverantörer vet var du finns, de vet var de kan parkera och en flytt kan skapa förvirring.Om det inte räcker att skruva upp elementen och montera tätningslister i fönstren är det kanske dags att se över fastighetens värmesystem. Har fastigheten vattenburen värme är det bäst att åter satsa på denna typ av uppvärmning. Det finns olika typer av värmesystem, här kan du hitta olika alternativ.

Sänk uppvärmningskostnaden

Renoverar du ditt kontor, minskar värmeförlusten från fönster och byter värmesystem kommer du att sänka dina uppvärmningskostnader. Moderna värmesystem förbrukar mindre energi än gamla. Vill du ytterligare sänka dina uppvärmningskostnader kan du installera golvvärme. Golvvärme gör det möjligt att sänka rumstemperaturen utan att rummet känns kallt. Läs mer om detta här.

Golvvärme

Om du bestämt dig för att installera golvvärme i kontorets golv måste golven brytas upp och bytas. Detta är ett jobb som hantverkare kan göra ganska snabbt. Innan hantverkarna börjar bör du ha bestämt dig för vad för typ av golv du vill ha. Olika golvmaterial fungerar olika bra tillsammans med golvvärme: läs mer här.