Mässan Ekonomi och Företag

· Ekonomi
Author

Den nytänkande och kompetensutvecklande mässan, Ekonomi och Företag, hålls på Kistamässan under två dagar och hölls under 12-13 oktober 2016. På mässan möts företag, ekonomer och utställande företag, där utställare presenterar sina tjänster och produkter som stöd för ekonomer och företagare och så vidare.

jobbmassa

På mässan har besökare möjlighet att knyta kontakter och ta del av branschnyheter samt trender och utställare visar det senaste inom produkter och tjänster inom försäkringar, systemstöd, finansiering, bemanning, pensioner, löner, bolagsbildning och mycket mer. Dessutom erbjuds besökaren ta del av kostnadsfria föreläsningar med kunskapsutveckling och inspiration i blickfånget.

Föreläsare på höstens mässa var bland annat Mia Törnblom, som höll en föreläsning om att leda framgångsrikt, motiverande och lärande feedback, bättre kommunikation och om att skapa relationer och bygga relationer. Ari Riabacke, filosofie doktor i risk- och beslutsanalys, höll föreläsningen ”Att leda i tider av osäkerhet”. En föreläsning som bitvis var provocerande men ändå underhållande och ger dig ett perspektiv om dig själv och framtidens ledarskap.

Helt rätt i tiden har även mässan klivit in på de sociala medierna och du kan följa med inför förberedelserna, få nyheter inom branschen, den senaste informationen och ställa frågor till Ekonomi och Företag, via Linkedin, Twitter och Facebook. Nästa mässa är planerad till den 28-29 september 2017.