En friskare personal på arbetsplatsen

· Företagande, Tips
Author

Semestern börjar nå mot sitt slut för de flesta arbetstagarna. Att redan nu börja förbereda sig innan är hemligheten bakom en bra återställning. På så sätt kan man även trappa ner sina aktiviteter genom att stanna hemma för att inte åka på en sista minuten förkylning.

Det här kan du själv göra för att hålla dig frisk

Bakterier kommer vi i kontakt med dagligen. Oftast så har man enklare att bli sjuk vid sämre immunförsvar. Dock så kan man bli mer immun mot infektioner om man tar hand om sin hälsa. Som att till exempel äta hälsosamt och hålla sig aktiv.

Det viktiga friskvårdsbidraget

Arbetsplatser som erbjuder friskvårdsbidrag är viktigt. Det finns en hel del man kan göra med sitt bidrag som till exempel gymkort eller varför inte ett besök hos kiropraktorn. Kika in hos naprapatlandslaget.se.

Ser det dåligt ut när jag som arbetstagare sjukanmäler mig?

Då arbete handlar om prestation så är det en självklarhet att förmågan minskas rejält vid sjukdom. Alla har rättighet att bli sjuk oavsett vilken arbetsplats du har. När det väl kommer till hur ofta man är sjuk så kan arbetsgivaren börja undra om det händer alltför ofta. Det finns dock regler som en arbetsgivare måste följa när det kommer till sjukanmälningar.