En ny chans i livet

· Karriär
Author

Väntar du på att det rätta erbjudandet ska dyka upp? Kanske det känns frustrerande att du av någon orsak lämnade en anställning i tron att det rätta fanns inom räckhåll, men det visade sig att det inte var så.

Utan jobb trots kvalifikationer

Du har kvalifikationerna men lyckas inte hitta det jobb du är värd. En ny karriär inom ett nytt företag var vad du väntade dig, men det blev inget av det. Vilken anledningen än är att du just nu inte har arbete finns det en lösning inom räckhåll. Behöver du hjälp med att hitta det rätta jobbet finns outplacement Stockholm som kan hjälpa dig i karriären. Din nya karriär ligger inte så långt bort som du tror. Med rätt coachning och de rätta kontakterna är vägen till ett nytt jobb närmare än du tror.

Mentor – någon att prata med

Vilka är dina styrkor? Att gå utan jobb kan kännas som ett nederlag men genom att utnyttja tiden mellan två jobb till att stärka dina positiva sidor och att kunna visa det kommer rätt jobb att komma snart. Att bygga upp självförtroendet och att utveckla dina egenskaper inför det nya jobbet kommer att göra dig beredd på att snart fortsätta din karriär inom en ny bransch eller ett nytt företag.

Investera i dig själv

Ge dig själv en chans att lyckas genom att blicka framåt och ta emot den hjälp som finns att få. Investera i dig själv och utnyttja de verktyg som finns för en positiv förändring i ditt arbetsliv. Se till att du mår bra tiden fram till din nya anställning och karriär. Det är viktigt att snabbt komma ut på arbetsmarknaden igen och med den hjälp du kan få av någon som är fokuserad på dig och din framtid kommer du snart att vara det.