Se produkterna live vid shoppingen

· Företagande
Author

Vill du slippa pröva och köpa kläder på gallerior? Men är osäker på hur plagget ser ut och hur den sitter på en person? Handeln har skapat nya möjligheter för konsumenterna att få en upplevelse live utan att behöva åka till en galleria. Samtidigt gör detta det enklare för företagarna att visa och sälja sina produkter.

Hur fungerar det?

Företag använder sig av liveshows och oftast av influensers som live använder produkterna hon/han tagit fram för just den showen. Tänk dig gamla Tv-shop från 90-talet men i version 5.0, där du som tittare går in i en livesändning och kan köpa produkterna i realtid. Allting fungerar som det ska göra 2021 där allt är mycket interaktivt. Tittarna kan kommentera i chatten och värdarna kan svara under liveshowen. En inbäddad länk är det enda du behöver klicka på när du är redo att köpa produkten.

E-handel skapar ny plattform

I slutet av 2020 skapar E-handel en seriös plattform ”Showroom” och deras mål är att samla all liveshopping under ett och samma tak. Företagare har som är medlem hos E-handel möjligheten att använda sig av plattformen för att nå ut till kunderna som tidigare nämnt.